Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall Kasami ka qenë pjesëmarrës në turneun mbarëkombëtarë për fëmijë U15 “PEJA 2022”

26

Kreu i Komunës së Tetovës z. Bilall

Kasami ka qenë pjesëmarrës në turneun mbarëkombëtarë për fëmijë U15 “PEJA 2022” i shtatëmbëdhjeti me rradhë, me pjesëmarrje të reprezentacionit të Tetovës, Pejës, Tërnocit, Durrësit dhe Ulqinit.

LEXO

“Në Pejë, në turneun mbarëkombëtarë për fëmijë U15 “PEJA 2022” i shtatëmbëdhjeti me rradhë, me pjesëmarrje të reprezentacionit të Tetovës, Pejës, Tërnocit, Durrësit dhe Ulqinit. Në një finale të bukur mes Tetovës dhe Pejës, fitues dolën djelmoshat tanë. Me këtë fitore, turneu i tetëmbëdhjeti me rradhë në vitin e ardhshëm do të organizohet në qytetin tonë i cili në kryeqendrën shqiptare do të bëjë bashkë ekipet nga trojet Shqiptare. 🇦🇱

Falenderim i veçant për stafin organizativ, ekipet garuese dhe të gjithë ata që e mbështesin këtë turne!

Mirësevini në Tetovë, vitin e ardhshëm! 🇦🇱

Ka thënë mes të gjithash në statusin e tijë në facebook kryetari i Komunës së Tetovës Bilall
Kasami