Medija jep lajmin e madh, nga e hëna Tetova do të jetë me transport publik

38

Drejtori i Ndërmarrjes Publike në statusin e tij në facebook ka potencuar se nga dita e Hënë edhe Tetova do të ketë transport publik!

 

LEXO

👇🏻

“Kam kënaqësi që për opinionin të ndajë lajmin e mirë respektivisht fillimin me punë të Ndërmarrjes Publike “Tetova Transport”.🚍🚌 Të gjitha barrierat formale juridike janë tejkaluar, dhe autobusët do të jenë në qarkullim nga dita e hënë. Po ashtu, janë siguruar 10 shofer 👔 dhe personeli tjetër i nevojshëm per funksionimin e autobusëve.

Kemi bërë një punë të shkëlqyer në këtë drejtim sepse nga ish udheheqësia nuk ishte siguruar asnjë dokument madje as arkivimi i dosjeve nuk ishte bërë. Tani të gjitha formalitetet juridike janë realizuar si duhet.

E gëzofshim të gjithë! 😍”