Grubi: Nuk ia bëra me dorë Talat Xhaferrit për ta ndërpre seancën por Micovskit për të ndal fjalimin

196

Deputeti i BDI-së, Artan Grubi mohon që gjatë seancës së mbrëmshme për heqjen e imunitetit të ish kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, ka sinjalizuar me dorë kryeparlamentarin Talat Xhaferi, që ta ndërpresë seancën pasi që ka kaluar afati, njofton Portalb.mk.

“Prej nga e nxorët se i kam sinjalizuar? Atëherë dora ime paska thënë atë që e thoni? Më së paku pres nga gazetarët e shkolluar që të merren me lajme të rrejshme në bazë të një besimi imagjinar, ku dëgjuat se kam kërkuar diçka të tillë?”, pyeti Grubi gazetarët, pasi që ata e pyetën se pse ka kërkuar nga Xhaferi ta ndërpret seancën në të cilën do të hiqej imuniteti i Velajnovskit.

Siç thotë ai, me ngritjen e dorës ka kërkuar që të ndalohet fjalimi i koordinatorit të VMRO-DPMNE-së dhe të hidhet vendimi në votim.

“Ajo nënkupton që t’ia ndërpres fjalimin koordinatorit të VMRO-DPMNE-së dhe të bëhet votimi”, shtoi Grubi.

Për të qenë transparent, ju sjellim videon e TV21 në momentin ku deputeti Grubi e ka ngritur dorën