Tetova anashkalohet nga Agjencioni i të rinjve dhe sportit

48

Muhamed Avziju tregon per Agjencionin e të rinjve dhe të sportit.

Për më shumë informacion

👇🏻

“Se sa i kushton rëndësi pjesës së Pollogut ky Agjension, tregojnë edhe fotografitë ku në asnjërën foto nuk i kan nxjerrë përfaqësuesit e Komunave të Pollogut, ku edhe unë kam qenë prezent me 18 Maj ora 13:00

Së pari, në këtë Agjension asnjëherë drejtori nuk ka qenë shqiptarë.
Së dyti, zv. Drejtorat që i kemi pas deri sot, dhe këtë që e kemi tani, le të tregojnë se çfar roli luajnë aty për tu dalë në ndihmë rinisë dhe sportistëve shqiptar, apo luajn vetëm rolin e të “ndëgjueshmit” dhe të “kukullës”???

Nëse nuk keni “forcë” , më mirë mos i pranoni ato pozita…❌❌❌”