Sejdiu përkujton 12 vjetorin e vrasjes së Shaban Zenunit

144

Kryetari i Komunës së Zhelinës, Blerim Sejdiu me rastin e 12 vjetorit të vrasjes së “komandant Hoxhës” Shaban Zenuni, së bashku me disa ish ushtarë të Ushtrisë Çlirimtare kanë bërë homazhe tek varri i tij. Sot përkulemi para varrit të komandant hoxhës i cili para 12 viteve u vra në rrethana misterizoe dhe sot e kësaj dite drejtësia nuk ka shkuar në vend.
Vepra e tij dhe ish bashkëluftëtarëve të tij do të mbetet krenaria jonë e paharrueshme.
LAVDI TË GJITHË DËSHMORËVE TË KOMBIT