NP “Tetova Transport” publikon oraret të kohës verore të transportit publik në Tetovë

302

Orari i linjës 1 (UEJL – S.A. – UEJL) Pikë nisje dhe pikë kthimi:

Orari i linjës 2 (F.Xhepçisht – UEJL – F.Xhepçisht) Pikë nisje dhe pikë kthimi:

Orari i linjës 3 (Reçic e madhe – Stacioni i autobusëve – Reçic e madhe) Pikë nisje dhe pikë kthimi: