Qytetarët tej mase të kënaqur me ndërmarjet dhe punëtorët komunal

25

Kreu i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami në postimin e fundit ka potencuar se është bërë  pastrimi i rrugëve të qytetit, varrezave si edhe disa fshatrave tjera që janë në rajon të Tetovës!

 

Më shumë informacion

👇🏻

Kasami:

“Me intenzitet të shtuar për afro 3 ditë me rradhë dhe në prag të festës së Fitër Bajramit, ekipet e Ndërmarrjes Publike Komunale kanë bërë pastrimin e varrezave të qytetit tonë. Njëkohësisht, falë mbështetjes së Njësisë Teritorriale kundër Zjarrit, është bërë pastrimi dhe larja e oborreve dhe rrugës përreth Xhamive në tërë teritorrin e komunës sonë.

Mirënjohje për të gjithë, për përkujdesjen e tyre në pastërtin e qytetit tonë. Tetova është e të gjithëve. Bashkërisht mund të arrijmë shumë gjëra”