Projekti “Agimi i Bamirësisë – Tetovë” këtë Ramazan ka shpërndarë 30.413 iftare

44

Projekti “Agimi i Bamirësisë-Tetovë” gjatë tërë muajit të shenjtë të Ramazanit ka shpërndarë rreth 30.500 iftare!

Për më shumë informacion

👇🏻

Ekrem Rufati në facebook thotë:

“3❤️413 iftare!

Falenderimet i takojnë Allahut fuqiplotë, i cili na mundësoj të jemi bartës të këtij projekti të madh!

Falenderim i veçantë për donatorët, të cilët na besuan neve, SH.H. Agimi i bamirësisë – Tetovë!

Nuk mundemi pa i falenderuar të gjithë aktivistët dhe stafin e shoqatës, të cilët nuk kursyen mundin dhe kohën për të qenë në shërbim të kësaj vepre madhështore!

Ata që kanë qenë pranues të iftarit tonë, e gëzofshin festën e Fitër Bajramit!”

Gëzuar edhe ju, njerëz të vullnetit të mirë!