Test/Zgjidhni një imazh dhe ne do t’ju tregojmë sekretet që fshihni brenda vetes

64

1.Keni nevojë për përvoja të reja. Ju duhet të filloni një aventurë të re jetësore, por duhet të lini pas atë që ju ka ndodhur! Ndiqni zjarrin dhe do të ndiheni sërish të gjallë!

-2.Ju pëlqen t’i mbani gjërat për vete dhe jeni plot me sekrete dhe ata që duan t’ju njohin e dinë se do të jetë e vështirë, por patjetër që mund të jeni më të hapur.

-3.Keni energji që lëviz malet! Nuk keni nevojë të përpiqeni shumë për të shkëlqyer. Bota ju ka dhënë fuqinë për të qenë një njeri i dashur. Aura juaj shkëlqen!

-4.Mendja juaj nuk po lëviz vazhdimisht nga një mendim në tjetrin dhe gjithmonë jeni duke pyetur veten nëse po bëni gjënë e duhur apo po lëvizni në drejtimin e duhur. Mësoni të doni atë që jeni dhe mos mendoni kaq shumë.

-5.Jeni një enigmë me shumë pyetje për të gjithë! Por kini kujdes sepse njerëzit do të mërziten lehtësisht nëse nuk mund t’ju kuptojnë.

-6.Ju jeni një shpirt i vjetër. Ju keni rilindur në një trup tjetër. Dije që je këtu tani, për ndonjë arsye tjetër.

-7.Ti je bilbil! Ju monitoroni gjithçka, por rrallë raportoni informacione për veten tuaj. Ju dini shumë, por flisni vetëm kur duhet.