Orizi, sheqeri, patatet, karburanti – ndryshojnë pak çmimet e artikujve bazë ditët e fundit

26

Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar çmimet ditore të artikujve bazë nga 28 marsi deri më 3 prill.

Orizi është një nga produktet çmimi i së cilit ka ndryshuar gjatë kësaj kohe. Nga 1 euro e 19 cent sda ishte të hënën e kaluar, në 1 euro e 5 cent dje.

Çmimi i sheqerit po ashtu ka rënë pak. Sipas ASK-së, nga 4 euro e 50 cent, 5 kilogramë sheqer tani kushtojnë 4 euro e 36 cent.

Çmimet e patateve dhe karburanteve kanë ndryshuar po ashtu.

Më poshtë tabela me çmimet e ditëve të fundit për produktet bazike.