Kasami vazhdon takimet me ambasadorët evropian

17

Sot kreu i Komunës së Tetovës, z. Billal Kasami, zhvilloi një takim me ambasadorin e Republikës së Polonisë, z. Wojciech Tycinski

Në dialogun e tyre ishin përfshirë tema të ndryshme si: “Mbështetja për bashkëpunimin lokal, si dhe marrja e përvojave të ndryshme për zhvillimin lokal”, informon gjurme.info.

Ambasadori Tycinski, ofroi mbështetjen e tij për z.Kasamin, për ta shëndrruar Komunën e Tetovës në një Komunë cilësore me standarde evropiane.

Për më shumë informacion, klikoni poshtë;