Zejdi i ‘Alternativës’ në stilin e Gordana Jankullovskës, i quan shqiptarët ‘Indijanci’?!

446

FALEMINDERIT “INDIJANCI” !!!

Cili është çmimi i turpit që po e paguan BDI-ja përballë eksponatëve të VMRO-së?
Nuk mund të jetë gabim apo lëshim tekniko juridik se që nuk pinë ujë ajo përallë, ngase nuk ka “lëshim teknik” që mund të lejojë ate luks të falen kriminelët.
Nuk mund të quhen naiv sepse nuk janë të tillë, ata me mjaft mençuri e varfëruan dhe shkelën dinjitentin e shqiptarëve.
E keqja është që ky “çmim” që disa nga BDI-ja po duhet ta paguajnë karshi VMRO-së, për fat të keq po i barazon me atë emërimim e tyre famoz “indijanci”.