Aplikacioni që ju njofton për çmimin e naftes në Maqedoni

60

Maqedonia është një vend ku çmimi i karburanteve ende vendoset nga rregulatoret e shtetit, qe njihet si Komisioni Rregullator Për Energjetikë, e jo nga tregu i lirë.

KRE çdo javë ndryshon çmimin e naftes dhe benzines me pakicë, ndërsa ju me aplikacionin Gorivo.mk mund të merrni noftim direkt në smartfonin tuaj menjeher sa të ndryshohet çmimi. Kështu keni mundësi te bleni karburant nese do ketë rritje çmimi.

Gorivo.mk mund të instalohet duke kërkuar në Google Play apo Apple App Store, ose duke klikuar në linqet e mëposhtme:

Kështu çdoherë do keni mundesi të bleni me çmimin me të ulët dhe të merrni me tepër karburant për të njejtën shumë të parave.