A është i sinqert Ziadin Sela kur deklarohet në mbrojtje të Feta Alimit?!

164

Pse?

‐ Sepse, përderisa Feta Alimi qëndron në burg me akuzën se gjoja është i përfshir në ngjarjet e 27 prillit të organizuar nga VMRO-DPMNE (A të gjithë e dimë se Alimi është viktimë e këtij rasti) Ziadin Sela vazhdon vetëm të bëj statuse në mbrojtje të tij.

– 6 Muaj në pushtet e harroi Feta Alimin!

– A nga ana tjetër, Sela haptas deklaroi se Koalicioni ASH-AAA do të koalicionojnë me VMRO-DPMNE-në dhe me Mickovskin edhe atë:

– Pa pasur nevoj Mickovski tu kërkojë falje shqiptarëve për 27 prillin!

– Pa u kërkuar falje shqiptarëve VMRO-DPMNE dhe Mickovski për të gjitha skenaret e montuara politike ndaj shqiptarëve për 10 vite (2006-2016)!

– Pa u distancuar VMRO-ja aktuale nga Gruevski, Jankullovska dhe dora tjetër e errët anti-shqiptare në VMRO!

– Pa i kërkuar Mickovskit që ti obligojë gjykatësit e prokurorët e vendosur nga Gruevski dhe Mijallkovi për të liruar Feta Alimin!

Është lehtë të deklarosh se dëshiron të mbrosh atë që të shpëtoj jetën, pot jo me statuse në FB e me koalicion me Mickovskin, por me vepra dhe punë.