Komuna e Zhelinës sjell në RMV kompaninë gjermano-daneze “Strassenflex”, gati të punësohen mbi 50 persona

162
Kompania gjermano-daneze “Strassenflex” e prodhimit të asfaltit të gatshëm (pluhur), para komunës së Zhelinës ku prezent ishte edhe vetë kryetari i komunës së Zhelinës, shpalosën dhe demonstruan me materialin e tyre të prodhimit të asfaltit, me të cilën ofrojnë zgjidhje të shpejtë të sanimit të gropave.
Fjala është për kompani dhe material që i ka munguar tregut të Maqedonisë së Veriut.
Bëjmë të gjitha përpjekjet që kjo kompani të stacionohet në territorin e Komunës së Zhelinës, e cila parasheh hapjen e 50 vendeve të reja të punës.- ishte njoftimi i Kreut të Komunës së Zhelinë, Blerim Sejdiu kuadër i Lëvizjes BESA.

https://www.facebook.com/Zhelina.Municipality/posts/3380239262085896