“Plasaritet” koalicioni LSDM-BDI/ Muki: BDI gënjen, së shpejti edhe Ejup Alimit do i merret imuniteti

315

Në ‘click plus’ sonte është duke u mbajtur një debat shumë i nxehtë në mes nënkryetarit të LSDM-së, Muhamed Zekiri dhe Ejup Alimi në lidhje me fërkimet e fundit të BDI-së dhe LSDM-së, njofton TopAlNews.

Muki në një lidhje direkte ka demantuar publikisht Ejup Alimin e BDI-së, duke thënë se BDI-ja e ka shpëtuar Trajko Veljanovskin që një ditë edhe Ejup Alimi të falet nga marrja e imunitetit.

Nënkryetari Zekiri gjithashtu u shprehë se BDI-ja është e fundit që duhet të flasë për drejtësi dhe patriotizëm./TopAlNews/