Bilall Kasami e feston bajramin me hoxhallarët e Tetovës

81

Kryetari i Komunës së Tetovës në kuadër të festës së Fitër Bajramit ka qenë i pranishëm në mesin e hoxhallarëve të qytetit!

“Në mesin e hoxhallarëve të Tetovës, brenda pritjes për Bajram, krye Myftiun e Tetovës Qani ef. Nesimi e urova për festën tonë të shenjtë, Fitër Bajramin. Kjo festë le të shërbejë për më shumë solidaritet, dashuri, respekt e mirësjellje dhe për paqe të gjithanëshme!” Ishin fjalët e thëna në statusin e kryetarit