Bëhet asfaltimi i rrugës Drenovec-Xhermë

50
  1. Sot është bëre asfaltimi i rrugës “194” kryesisht asaj Drenovec-Xherme, kjo rrugë sot është zyrtarisht me pamje të re, kreu i Komunës së Tetovës Bilall Kasami poashtu ka potencuar se së shpejti, do vazhdojnë të rregullojne edhe rrugën “Strasho Pinxhuri” si dhe shumë rrugë e rrugica të tjera të qytetit!

Kasami:

“FUNDJAVA me PUNË 🚧🦺⚠️🚨

📍 RRUGA 194 tashmë me pamje të re 🤩

Të dashur tetovarë,
Sot filluan punimet e asfaltimit të rrugës “194” ose Drenovec- Xhermë, rrugë kjo e nisur tash e disa muaj por pas rishqyrtimit e rivlerësimit, sot, edhe zyrtarisht kjo rrugë do të marr pamje të re duke i’u dhënë banorëve siguri në komunikacion dhe vozitje të lirë e pa pengesa!

Së shpejti, do vazhdojmë me rrugën “Strasho Pinxhuri” dhe shumë rrugë e rrugica të tjera të qytetit!

Infrastruktura e qytetit është një edhe nga zotimet tona!
#meZEMËR #përTETOVËNtonë ❤”