Bilall Kasami; Në komunën e Zhelinës do të ketë Shtëpi të Kulturës

67

Në vazhdën e ciklit të emisioneve Click Plus, ku të ftuar janë liderë dhe përfaqësues të partive politike në televizionin kombëtar TV21, kësaj rradhe i ftuar dhe përballë dy analistëve është lideri i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami.

Kreu i Lëvizjes Besa, Kasami mes tjerash ka thënë se falë insistimit të Lëvizjes Besa, Komuna e Zhelinës do të të ketë edhe Shtëpinë e Kulturës, pasi amandaneti i Lëvizjes Besa ka kaluar në Kuvend dhe në Qeveri.