Bilall Kasami i ftuar për iftar në “Kopshtin e Xhenetit”

22

 

Kreu i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot ka qenë i ftuar për iftar në “Kopshtin e Xhenetit” ku paraprakisht stafi i këtij kopshti shtroi iftar për 300 studentë!

Lexo

??

 

Kasami:

“Në vazhdën e aktiviteteve gjatë muajit të shenjtë të Ramazanit, kënaqësi që sonte isha i ftuar për iftar në “Kopshtin e Xhenetit”, ku stafi i këtij kopshti shtroi iftar për 300 student.
E, përgëzoj hoxhën e nderuar, Nuhi ef. Ganija për punën e tij dhe gjithë donatorët dhe vullnetarët Allahu i shpërbleftë për mundin dhe kontributin e tyre!

Zoti u’a pranoftë Agjërimin! ??“