Një krijesë e çuditshme deti ka habitur vendasit pasi u gjend në plazhin Bondi, dhe pak janë në gjendje të bien dakord se çfarë mund të jetë. Sipas medieve të huaja, përcjell Telegrafi, frekuentuesit e plazhit e zbuluan kafshën e...

Postet e fundit