Kasami: Procedura për grafën etnike në letërnjoftime mbyllet në janar! (VIDEO)

51

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, në emisionin Click Plus foli edhe për 100 ditët e para në Qeveri.

Kreu i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, në emisionin Click Plus në TV21, deklaroi se brenda janarit të vitit 2021 do të mbyllet procedura për grafën etnike në letërnjoftime.

“Grafa Etnike do të bëhet shumë shpejtë, për arsye të kuvensit të rri, qeverisë së rre duhej ndryshim në ligj dhe janë çëahtje administrative që e bëjnë të pamundër atë.. Maksimumi në fund të janarit ajo është pjes e jona”