Bilall Kasami në iftarin tradicional të organizuar nga BFI!

36

Komunës së Tetovës, Bilall Kasami sot kishte marrë pjesë ne iftarin tradicional të organizuar nga Bashkësia Fetare Islame.

Për informacion më të tepërt

??

Kasami:

“Kisha nderin të marr pjesë në iftarin e organizuar nga Bashkësia Fetare Islame – Myftinia Tetovë  ??

Pas dy vitesh larg njëri tjetrit, po në atë situatë kur Covid 19 ishte kërcënimi ynë, ky Ramazan, këtë vit na gjenë më të bashkuar, si në organizime ashtu edhe në manifestimet që përcjell ky muaj i shenjtë. Përpjekjet që bëhen nga imamët për të zvogëluar hendekun dhe keqinterpretimet, i shtojnë edhe më shumë rëndësinë akitvitetit ndërgjegjësues, çka tregon ndikimin e madh që kanë këto figura në komunitet në veçanti gjatë muajit të Ramazanit.

Zoti u’a pranoftë agjërimin dhe lutjet qofshin bekim për të gjithë ne. ?“