Fetahu pas zgjedhjes si kryetar i BFI-së! Do të ndërtojmë BFI serioze

17

Shaqir Efendi Fetahu pas zgjedhjes së tij si udhëheqësi i Bashkësisë Fetare Islame, mbajti konference për media, nga ku tha se sot është ditë e madhe për të gjithë myslimanët e vendit dhe qytetarët e tij. Fetahu deklaroi se kanë amanet që me një përgjegjësi të madhe të prezantojnë islamin dhe vlerat e tij burimore dhe tradicionale.

“ Sot fitoj Bashkësia Fetare Islame. Sot fituam të gjithë. Fitoi shpirtërorja, moralja, njerëzorja dhe konstruktivja”, deklaroi Fetahu.

Mes tjerash tha se në rrugëtimin e tyre do të bëjë pjesë dija, transparenca, toleranca dhe puna e pa lodhshme në shërbim të çdo besimtari.