Deklarata e fuqishme e vajzës së Adem Jasharit për Ushtrinë!

75

Shqipe Jashari është e bija e komandantit legjendar Adem Jashari, e cila i mbijetoj luf.tës, e sot jeton me mallin dhe krenarinë për babain dhe gjithë pjesën tjetër të familjes që u flijuan për tokën e Kosovës, shkruan “Kosovarja”

Shqipe Jashari, është bashkëshorte, nënë e përkushtuar e tre fëmijëve dhe profesioniste e zonja.

Babai i saj është nismëtar i U Ç K-së dhe Shqipja thotë: “Epopeja e familjes sonë nuk ndodhi rastësisht.

Për këtë epope, Familja jonë e madhe kishte vite që ishte përgatitur.Fillimisht ndodhën tri rrethime të familjes: Rrethimi i Parë, më 30 dhjetor, Rrethimi i Dytë, më 22 janar të vitit 1998 dhe Rrethimi i Tretë me 5, 6 dhe 7 mars të po atij viti. Kjo qëndresë me të drejtë u shndërrua në Epopenë më të lavdishme të Ush.trisë Çlir.imtare të Kosovës dhe vlerësohet edhe si shembull unikat në historinë e njerëzimit, në lu.ftë për liri të një populli”

Sot, në secilin ush.tar duhet të shihet Adem Jashari, figura e parë që e jetësoj ëndrrën e të pasurit të usht.risë në Kosovë, shkruan “Kosovarja”