Kasami për herë të parë shpalosë dy prioritet e qeverisjes BESA – LSDM, ja cilët janë

181

Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, në emisionin Klan debat që transmetohet në televizionin Klan Maqedoni, ka folur për zgjedhjet parlamentare në Maqedoninë e Veriut. Më tej Kasami për herë të parë në një studio televizive ka shpalosur dy prioritet kryesore të qeverisë BESA – LSDM, ballafaqimi me Covid 19 dhe përmisimin e jetës së qytetarëve, sidomos në aspketin ekonomik.