Incidenti në burgun e Shutkës me motive politike, ja kush e thotë?!

54

“Jemi të vetëdijshëm se gjatë incidenteve në Burgun e Shutkës, ku u sulmuan Mile Janakieski dhe Spiro Ristovski, me siguri ka pasur lojëra politike dhe atë do ta dëshmojnë institucionet”, tha Zëvendëskryeministrja Radmilla Sheqerinska.

Duke iu përgjigjur pyetjeve në debatin qytetar në Manastir, ajo gjithashtu e ceki edhe vizitën e Miçkovskit në spital “8 shtatori”, duke thënë se VMRO DPMNE-ja vazhdon me të njëjtën agresion dhe dhunë duke menduar se është mbi ligjin.