3 pyetjet e Arta Tahirit që tërbuan Gashin e AlternAtivas

260

Emisioni Rruga Drejt që drejtohet nga Arta Tahiri çdo të enjte në Alsat M ku të ftuar janë kryesisht nga sfera politike, deputet, përfaqësues të ndryshëm të partive politike ndër to, sonte edhe Afrim Gashi i cili u vë në siklet nga Arta Tahiri. Mes debatit të sontëm në rruga drejt Arta Tahiri drejtuesja e emisionit rruga drejt e vendosi në “siklet” Gashin me tre pyetje mjaftë domethënëse. 1. A jeni të afërt me shoqatën Vizioni M dhe a është e vërtetë që keni ndarë nga Ministria e kulturës “ministri e përfaqësuar nga Alternativa e Gashit” 350 mijë denarë. 2. Si është të uleni bashkë në qeveri me Ali Ahmetin dhe Menduh Thaçin duke konkluduar në thënjejn e Gashit i cili thoshte se “Më mirë të vdes se të ulem me Ali Ahmetin. 3. A keni qenë pjesmarës në Amnestimin e ngjarjeve të 27 prillit të përgjakur në parlament. Përgjigjet e Afrim Gashit megjithatë nuk ishin konkrete dhe disi u refuzua në përgjigje të sakt dhe të drejtë